‘Hertogin Kate in verwachting van derde kind’

Rumour has it dat hertogin Kate een goede reden heeft om volgende week niet samen af te reizen naar Düsseldorf same...

Rumour has it dat hertogin Kate een goede reden heeft om volgende week niet samen af te reizen naar Düsseldorf samen met prins William. Als we de Britse media mogen geloven zou ze nu echt zwanger zijn van baby nummer drie! Maar is het echt…?

Beau Monde’s royalty-expert heeft nog zo haar twijfels, maar het feit dat Kate duidelijk heeft gemaakt dat ze nog meer kinderen zou willen én dat ze niet meegaat op werkbezoek naar Duitsland is voor de Britse tabloids genoeg voer om te speculeren. Zou ze nu echt zwanger zijn? Ze denken van wel. Sterker nog, Kate zou in december al bevallen. Hoewel ze William dus niet vergezelt naar Düsseldorf zou ze nog wel samen met hem en de kinderen afreizen naar Canada voor hun tour daar.

De geruchtenmolen draait inmiddels overuren, maar de grote vraag is of Kate inderdaad in verwachting is en we later dit jaar royal baby nummer 3 kunnen verwachten rond de feestdagen. De zwangerschapsgeruchten die eerder dit jaar in de lucht hingen bleken ook niet te kloppen. Nog even afwachten dus!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws