Sneak peek: nieuwe beeld van de Kenzo x H&M collectie

H&M had het weer goed voor elkaar toen ze niemand minder dan de ontwerpers van Kenzo konden strikken voor een leuke...

Lees ook

H&M had het weer goed voor elkaar toen ze niemand minder dan de ontwerpers van Kenzo konden strikken voor een leuke samenwerking. De eerste beelden zijn – met uiteenlopende reacties – naar buiten gebracht en langzaamaan druppelen er steeds meer beelden binnen. En goed nieuws: er is nu weer een nieuwe look gelekt!

H&M heeft via Instagram wederom een sneak peek gegeven van de Kenzo x H&M collectie en aan de reacties te zien valt deze look wel in de smaak. Sterker nog, ELLE UK noemt dit jurk de ‘sell out’ waarvoor iedereen naar de winkel gaat. Eerlijk is eerlijk: op de Beau Monde redactie zijn we een grotere fan van deze jurk dan van de pakjes die eerder geshowd werden, maar wie weet wat Kenzo nog meer in petto heeft…

Bekijk hier de foto:

Een foto die is geplaatst door H&M (@hm) op

Er is verder weinig bekend over de nieuwe collectie. We weten dat je voor dit pareltje £149,99 neerlegt, maar wat je in Nederland bij de kassa moet betalen om de jurk mee naar huis te nemen is onbekend. Wat we je wel kunnen vertellen is dat je 3 november bij een geselecteerde winkel moet klaarstaan om als eerste naar binnen te kunnen. Of zorg dat je achter je laptop zit om de Kenzo items in je winkelmandje te stoppen!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook