Yolanthe plaatst zonnig kiekje met Xess Xava

Yolanthe is na haar vakantie op Ibiza flink aan het reizen geslagen om te filmen voor haar nieuwe televisieprogramma. Ho...

Yolanthe is na haar vakantie op Ibiza flink aan het reizen geslagen om te filmen voor haar nieuwe televisieprogramma. Hoewel de kleine Xess Xava bijvoorbeeld ook mee was naar Aruba hebben de twee nu weer écht quality time. En daar hoort een zoet kiekje bij!

Yolanthe geniet in ieder geval volop van haar vrije moment en uiteraard doet ze dat het liefst met haar grote liefde Xess aan haar zijde. Samen zie je op haar meest recent Instagram foto dat ze in de branding zitten en uitkijken op de zee bij Istanbul. Terwijl Xess Xava zich vermaakt met het zand en het water zie je hoe Yolanthe een hartje vormt met haar handen. “Where life begins & love never ends…”

Bekijk hier de foto:

Wesley had waarschijnlijk graag bij dit moment willen zijn, maar moest het laten schieten omdat hij zich inmiddels weer richt op een nieuw voetbalseizoen bij zijn club Galatasaray. Ondanks dat het tussen hem en de club niet helemaal meer botert blijft hij voorlopig tóch in het rood-oranje shirt spelen. Dat betekent dat hij samen met Xess en Yo het komende half jaar nog in Istanbul blijft wonen.

Lees ook:

Laatste nieuws