Nederlandse prinsesjes moedigen Dafne Schippers aan in Rio

We lieten deze week al zien dat ons mega fanatieke koningspaar afgereisd is naar Rio de Janeiro om de Nederlandse s...

Lees ook

We lieten deze week al zien dat ons mega fanatieke koningspaar afgereisd is naar Rio de Janeiro om de Nederlandse sporters te steunen bij hun deelname aan de Olympische Spelen. Uiteraard mogen de prinsesjes óók mee en als je dacht dat Willem-Alexander fanatiek was heb je het mis. Zo steunden ze Dafne Schippers volledig tijdens haar 200 meter race en zie je aan hun gezichtjes hoe bloedfanatiek ze zijn.

Vol trots zaten A3 en hun ouders op de tribune in Rio om Dafne te supporten bij haar wedstrijd. Ze haalde mooi zilver binnen voor Nederland en hoewel ze daar zelf niet heel blij mee was, leefden de prinsjes helemaal met haar mee. Kijk die koppies maar eens, met een gespannen blik en de monden open keken ze hoe Dafne zichzelf naar het zilver rende en dat leverde mooie beelden op.

Bekijk hier de video:

Dit beeld zorgt trouwens ook voor jaloezie bij de buitenlandse pers. Zij zijn maar wat jaloers dat Willem-Alexander met zijn gezin in Brazilië is én zo meeleeft met de sporters. Zo zitten collega’s prinses Anne van Engeland en de Belgische koning Filip er maar wat stijfjes bij… Zie hier:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook