Jamai deelt héél leuk nieuws waar veel mensen blij van worden

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor iedereen die een Idols fan van het eerste uur was. Na acht jaar keerde het iconisc...

Lees ook

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor iedereen die een Idols fan van het eerste uur was. Na acht jaar keerde het iconische programma terug op televisie en niemand minder dan de winnaar van seizoen 1 zat in de jury. Nu heeft Jamai Loman nog meer goed nieuws. Niet alleen keert Idols terug, maar hij ook!

Jamai was op bezoek bij de 100% NL ochtendshow en heeft daar zijn momentje gepakt om het grote nieuws te delen. Het was inmiddels bekend dat er een nieuw seizoen van Idols komt, maar nog niet in welke formatie dat zou zijn. Jamai is in ieder geval van de partij! “Er komt een tweede seizoen en ik ben daar weer bij ja.” Maar hoe zit het met de rest van de jury? Hij claimt dat hij dat niet weet en tot nu toe is er ook nog niets bekend over Eva Simons, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk.

Eva heeft onlangs haar twijfels uitgesproken over het nieuwe seizoen en dat vindt Jamai op zijn beurt zonde. “Ik vind het echt jammer dat Eva twijfelt. Ik zou het heel erg zonde vinden als Eva niet meedoet. Misschien moet ik haar maar eens proberen over te halen.” Klinkt als een goed idee, Jamai!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook