Sylvia Geersen heeft heel goed nieuws over haar huwelijk

Het liefdesverhaal van topmodel Sylvia Geersen en haar Mexicaanse lover Rogelio Castro Martinez is er één...

Lees ook

Het liefdesverhaal van topmodel Sylvia Geersen en haar Mexicaanse lover Rogelio Castro Martinez is er één waar je een heel boek aan kunt wijden. Ze leerden elkaar kennen, werden super verliefd en besloten om snel te trouwen. Dat betekende overigens niet eind goed, al goed, want al snel ontstonden er problemen. Maar hoe gaat het nu tussen de twee?

Daar kunnen we kort over zijn: het lijkt hartstikke goed te zijn! Onlangs schreven we nog over de problemen in het (korte) huwelijk, nu ziet het ernaar uit dat het een stuk beter gaat. Sylvia kon destijds haar draai totaal niet vinden in Mexico, waar haar man woont. Ze vluchtte naar Miami om te werken en vertrok vervolgens naar Nederland om ‘nooit meer naar Mexico terug te keren’. Toch wilden de twee hun liefde voor elkaar niet opgeven en waren ze ervan overtuigd dat ze er samen uit konden komen.

Om te vieren dat het goed gaat heeft Sylvia een te lieve foto van de twee op Instagram geplaatst. Het bijschrift zegt genoeg: ‘My husband, my best friend, my life, my love. I love you my baby de baby’. Alles koek en ei? Oordeel zelf:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook