3 manieren om je bruine kleurtje zolang mogelijk te behouden

Nu de zomer ten einde komt houden we ons bezig met één belangrijke levensvraag: hoe behoud je dat kleurtje...

Lees ook

Nu de zomer ten einde komt houden we ons bezig met één belangrijke levensvraag: hoe behoud je dat kleurtje zolang mogelijk? Daar weten wij het antwoord op! Lees snel verder.

Gelukkig trakteren de weergoden Nederland nog op een paar mooie zonnestralen en mag er vandaag ook echt niet geklaagd worden over het weer, maar hoe zorg je er na de zomer voor dat je nog lekker lang bruin blijft? Daar zijn slimme trucjes voor! Het enige wat je nodig hebt is een bodylotion, douche olie en eventueel zelfbruiner.

Tip 1: bodylotion

Om je kleurtje te behouden hoef je in principe één ding te doen en dat is je huid zoveel mogelijk hydrateren. Dat doe je bijvoorbeeld door iedere dag 1 à 2 liter water te drinken, maar ook door je huid te voeden met een bodylotion. Als je huid nogal droog aanvoelt is een bodybutter zelfs aan te raden voor nog meer hydratatie. Dit is namelijk wat dikker dan een lotion wat betekent dat het meer voedt.

Tip 2: douche olie

Omdat je huid voeden op dit moment zo belangrijk is kun je beter je reguliere douchegel laten staan en het vervangen door een olie. Olie zorgt namelijk voor de nodige hydratatie en stript je huid niet van de natuurlijke oliën. Op deze manier maak je je huid schoon en zorg je er tegelijk voor dat je huid er niet dof uitziet.

Tip 3: zelfbruiner

Een goede manier om je huid even bruin te houden is door met zelfbruiner te smeren zodra je merkt dat de kleur minder wordt. Zelfbruiner geeft je de zomerse zongebruinde gloed die je graag het hele jaar door wil behouden.

 


Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook