Anouk heeft héél goed nieuws en laat een grote droom uitkomen

Als de bekendste zangeres van Nederland heeft Anouk niet alleen de nodige hits achter haar naam staan, maar zijn er ook...

Lees ook

Als de bekendste zangeres van Nederland heeft Anouk niet alleen de nodige hits achter haar naam staan, maar zijn er ook veel mensen die dolgraag met haar samen willen werken. Nu heeft ze goed nieuws, want niemand minder dan de rapper Ronnie Flex gaat zijn grote droom waarmaken! Anouk heeft bekendgemaakt dat ze met hem de studio induikt.

Eerder dit jaar bracht Anouk voor het eerst sinds 2014 weer een album uit – Queen For A Day – maar ze lijkt voorlopig niet stil te zitten. Nu haar tiende album erop zit is het tijd om weer de studio in te gaan en deze keer gaat ze dus de samenwerking aan met Ronnie Flex. Geheel in Anouk stijl laat ze dat op hilarische wijze weten via Instagram door een fragment van Ronnie te delen. Als een interviewer hem vraagt of er dingen zijn die Ronnie nog heel graag zou willen doen antwoordt hij: “Ik zou nog heel graag een liedje met Anouk willen maken. Ja alleen dat eigenlijk, man.” waarop Anouk schrijft: “Zo leuk! Doen we. Ik ga alvast aan de slag.”

Als dat geen mooie samenwerking wordt… Bekijk de video hier:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook