Victoria Beckham deelt haar dagelijkse beauty regime (VIDEO)

Om de lancering van haar nieuwe make-up collectie te vieren, deelde Victoria Beckham haar dagelijkse beauty regime. En d...

Om de lancering van haar nieuwe make-up collectie te vieren, deelde Victoria Beckham haar dagelijkse beauty regime. En die duurt maar 5 minuten. En dan vast alleen als je al een flinke laag make-up draagt, aangezien we de voormalig ‘Spice Girl’ toch echt wel met wat laagjes voor de camera zien verschijnen. 

En dat viel het internet ook op. Zo waren er comments als: “Ik vind Victoria echt geweldig. Begrijp me niet verkeerd. Maar ze vertelt ons niets nieuws. Daarnaast, 5 minuten? Ze heeft al foundation en erg veel make-up op. Dus ‘no make-up’?” Tja, het is ook een beetje een promotievideo voor haar samenwerking met Estée Lauder. De 42-jarige fashionista werkt samen met het beautymerk aan een capsulecollectie. En als je dan toch met een posh look op de camera moet, dan maar vlekkeloos toch?

Plus, Victoria zei zelf over de collectie: “Ik wilde geen compromissen sluiten. Ik wilde echt iets maken wat ik zelf zou dragen.” Dus tja, laat dan maar zien! En dat doet ze in bovenstaande video.

De collectie zal in september verkrijgbaar zijn bij een aantal retailers, zoals Victoria Beckham Dover Street, Bergdorf Goodman, Selfridges, Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue en Nordstrom.

Lees ook:

Bron: manchestereveningnews.co.uk, beeld: Solve-Sundsbo voor Estée Lauder

Laatste nieuws