Schokkende beelden: Johnny Depp snijdt vingertopje af na woede-uitbarsting

Dat de perikelen hoog oplopen tussen Johnny Depp en Amber Heard blijkt wel uit de opgedoken video die Amber eerder gedee...

Lees ook

Dat de perikelen hoog oplopen tussen Johnny Depp en Amber Heard blijkt wel uit de opgedoken video die Amber eerder gedeeld heeft. De actrice beschuldigt haar man van ‘huiselijk geweld‘. Johnny ontkent dit, maar de video toont wel een agressieve kant van de ‘Pirate’. 

Het is nog vroeg als Amber net uit bed komt (of net thuis komt, dat weten we niet), maar in de keuken treft ze een heel agressieve Johnny aan die haar uithoort over wat ze uitgespookt heeft. Het lijkt erop dat Johnny zelf niet geslapen heeft en een flinke slok (lees: fles) op heeft. Hij vertrouwt Ambers uitleg niet en uit frustratie gooit hij met wat keukengerei. Amber probeert dit met haar telefoon allemaal vast te leggen. En als Johnny daarachter komt, wordt hij nog kwader… (zie video hierboven ↑ )

Losse handjes

Het smijten met het glaswerk heeft Johnny geen goed gedaan. Zo kostte deze ruzie hem ’t topje van zijn vinger. En ook die beelden − afkomstig van de telefoon van Amber – zijn nu naar buiten gekomen. TMZ deelt de nogal bloederige beelden. We hebben hieronder de foto, maar wees gewaarschuwd, de beelden zijn niet voor mensen met een gevoelige maag.

Je zou denken dat je een verloren topje meteen afdekt. Maar Johnny niet − waarschijnlijk vanwege de mix van alcohol en xtc. Johnny was zo boos dat hij zij bebloede vinger in een pot zwarte verf heeft gestopt en er de spiegel met ‘Billy Bob’ beklad heeft. De acteur verwijt Amber in maart een fling gehad te hebben met Billy Bob Thornton (bekijk de beelden op TMZ). Saillant detail: ‘maart’ dat was vlak nadat de twee elkaar het jawoord hadden gegeven. Het rommelde dus toen al…

Topless

Johnny ging pas de dag daarna naar het ziekenhuis om zijn vingertopje te laten herstellen. Helaas kon dat topje toen niet meer gered worden. Artsen hebben de vinger zo goed mogelijk geprobeerd te herstellen met huid afkomstig van zijn hand (kijk maar naar Johnny’s middelvinger). 

Waarschuwing: SCHOKKENDE foto

De middelvinger:

© Adam Bettcher/Getty Images

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook