Filemon Wesselink heeft héél groot nieuws

Filemon Wesselink is op dit moment in Rio de Janeiro om de Olympische Spelen bij te wonen, maar Nederland verlaten was n...

Lees ook

Filemon Wesselink is op dit moment in Rio de Janeiro om de Olympische Spelen bij te wonen, maar Nederland verlaten was niet zo makkelijk als normaal gesproken. Hoewel de meeste mensen super blij zouden zijn om af te reizen naar Rio vond Filemon het juist extra moeilijk. De reden hiervoor? Zijn vriendin Michaela is zwanger!

De luisteraars van 100% NL kregen vanmorgen de primeur toen Filemon Lex Gaarthuis vertelde dat zijn vriendin in verwachting is van hun derde kindje. “M’n vriendin heeft het wel zwaar. Ze doet op dit moment topsport met twee kinderen en ze is zwanger.” Dat is nog eens goed nieuws om de ochtendshow mee te beginnen! Samen met Michaela heeft Filemon twee kinderen, namelijk een dochter Danique (6) en de 4-jarige Sebastiaan. 

Het is daarom ook hartstikke begrijpelijk dat het voor Filemon iets moeilijker was om het land te verlaten. Hoogstwaarschijnlijk wil hij niets liever dan bij zijn zwangere vriendin zijn! Hoe lang Michaela zwanger is en wanneer ze uitgerekend is, is (nog) niet bekend.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook