Is Charlotte Casiraghi weer zwanger?

Grote opwinding in de Italiaanse pers, want Charlotte Casiraghi (30) zou zwanger zijn van Lamberto Sanfelice (41). Ze he...

Lees ook

Grote opwinding in de Italiaanse pers, want Charlotte Casiraghi (30) zou zwanger zijn van Lamberto Sanfelice (41). Ze heeft al een zoontje, Raphaël (bijna 3), met komiek Gad Elmaleh.

Charlotte en Lamberto, die werkt als schrijver en regisseur, zijn negen maanden samen. Dat het serieus was tussen het stel, bleek uit het feit dat Charlotte binnen een paar maanden met Raphaël naar Rome verhuisde, om bij Lamberto in te trekken. Van een huwelijk lijkt vooralsnog geen sprake, maar de Grimaldi’s doen niet zo moeilijk over buitenechtelijke kinderen. Charlotte is bovendien een gewoon Monegaskisch burger en kan doen en laten waar ze zin in heeft. 

Speculaties alom

Monaco Charlotte Casiraghi mogelijk zwanger aug 2016

Italiaanse bladen als Chi en Oggi speculeren al een paar weken over een mogelijke zwangerschap. Foto’s die zijn genomen tijdens een familievakantie met prinses Caroline, de moeder van Charlotte, worden uitgebreid geduid. Zo draagt Charlotte hetzelfde badpak als toen ze in verwachting was van Raphaël. Daarnaast rookt ze volgens het doorgaans goed ingevoerde Oggi niet meer en zit ze in restaurants al een tijdje niet meer aan de wijn. 

Geen verklaring

Monaco Charlotte Casiraghi mogelijk zwanger aug 2016 2

Voorlopig blijft het echter gissen of dit een gevalletje slechte houding, pastabuik of gezinsuitbreiding is. Bij Raphaël is zelfs nooit een officiële bevestiging gekomen. Pas toen het jongetje was geboren, werd daar via prinses Caroline’s secretaresse een mededeling over gedaan gedaan. Voorlopig is het een kwestie van afwachten, al zou je zeggen…

Monaco Charlotte Casiraghi mogelijk zwanger aug 2016 3

Laatste nieuws

Zie ook