Martijn Krabbé heeft heel goed nieuws

Martijn Krabbé zou zo gek zijn op zijn vriendin Noi Pakon dat hij klaar is voor de volgende stap. Als we weekblad...

Lees ook

Martijn Krabbé zou zo gek zijn op zijn vriendin Noi Pakon dat hij klaar is voor de volgende stap. Als we weekblad Party mogen geloven is hij tijdens hun vakantie op één knie gegaan om haar ten huwelijk te vragen!

De twee genieten samen van een romantische vakantie op Mauritius en wat is een betere plek dan dit eiland om je vriendin ten huwelijk te vragen? Met het citaat ‘samen gaan ze een mooi leven tegemoet’ lijkt het derde huwelijk echt scheepsrecht te zijn voor Martijn. Alhoewel, hij bevestigt noch ontkent dat hij Noi inderdaad ten huwelijk heeft gevraagd.

Martijn is al twee keer eerder getrouwd met zijn inmiddels ex-vrouw Amanda Beekman. Net zoals Amanda is Martijn ook doorgegaan met zijn leven. Samen delen ze vier kinderen, maar hun relatie kon ook na hun tweede huwelijk geen standhouden. Gelukkig hoeft hij zich geen moment met Noi te vervelen, want in het programma Holland’s Got Talent liet ze al zien wat ze kon. Naast haar acrobatische kunsten is ze stuntvrouw én danseres. Martijn is uiteraard fan!

Laten we hopen dat er snel meer informatie naar buiten komt over hun huidige relatiestatus, want de onderstaande foto is wel een heel toevallige hint. To be continued…

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook