Lief: dochters van Nicolette van Dam genieten van Bali

Loly-Lily en Kiki-Kate, de kinderen van Nicolette van Dam, hoeven zich de komende tijd niet druk te maken. Zij zijn same...

Lees ook

Loly-Lily en Kiki-Kate, de kinderen van Nicolette van Dam, hoeven zich de komende tijd niet druk te maken. Zij zijn samen met hun vader en moeder heerlijk aan het genieten van (regenachtig) Bali en ein-de-lijk heeft Nicolette de eerste kiekjes gedeeld.

Het was even stil rondom Nicolette van Dam en haar social media. Op Instagram post ze deze week niet meer zo vaak een foto als voorheen en nu lijkt duidelijk waarom: ze was haar vakantie naar Bali aan het voorbereiden. Daar geniet ze samen met man Bas en de meiden van een welverdiende vakantie. Gisteren plaatste ze na enige tijd weer een kiekje met Bas. Op de achtergrond? De rijstvelden van Bali! Maar het is niet alleen maar zonneschijn op het eiland, want de meest recente foto laat zien dat het flink geregend heeft. Lola-Lily en Kiki-Kate lijkt dat helemaal niet uit te maken, maar hallo… Kijk dat uitzicht eens. Daar wil je iedere dag wel wakker worden!

Bekijk hier de foto’s:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook