Verdrietig nieuws voor Patricia Paay

Patricia Paay deed onlangs nog een boekje open over haar friend with benefits-relatie met Maurice Dix, nu lijkt het &eac...

Lees ook

Patricia Paay deed onlangs nog een boekje open over haar friend with benefits-relatie met Maurice Dix, nu lijkt het écht over te zijn. Patricia en haar toyboy zouden afgesproken hebben om doordeweeks hun eigen ding (werken) te doen en dan in het weekend gezellig met elkaar te zijn. Maar wat blijkt? De reden dat Maurice niet meer bij haar in Lijnden woont is omdat hij een nieuwe vrouw heeft ontmoet.

Patricia heeft altijd geroepen dat de relatie met Maurice waarschijnlijk niet voor altijd is en nu lijkt er inderdaad een einde aan te komen. Boze tongen beweren dat hij een nieuw leven in Arnhem opbouwt. Niet met Patricia dus, maar met een andere vrouw. Maurice ontkent het, al schrijft weekblad Weekend dus heel wat anders.

Hoe het nu precies zit is niet helemaal duidelijk. Is de reden van hun ‘breuk’ dat ze echt meer tijd voor zichzelf willen en elkaar alleen nog in het weekend willen opzoeken? Of speelt er echt iets tussen Maurice en een nieuwe vrouw en is Patries nu officieel weer vrijgezel? Waar rook is, is vuur… Twee weken geleden plaatste ze nog een gelukkig plaatje van de twee (zie beneden), dus het zou dan wel heel snel zijn gelopen. To be continued.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook