Hertogin Kate wint zilver op de Olympische Spelen!

Het ziet ernaar uit dat hertogin Kate zilver heeft gewonnen op de Olympische Spelen, maar niets is minder waar. Het is n...

Lees ook

Het ziet ernaar uit dat hertogin Kate zilver heeft gewonnen op de Olympische Spelen, maar niets is minder waar. Het is namelijk haar Franse dubbelganger Pauline Ferrand-Prevot die zilver in de wacht sleepte bij het wielrennen! Eerlijk is eerlijk, ze lijken wel erg veel op elkaar.

Kate herself is namelijk helemaal niet in Rio aanwezig om de Britse atleten aan te moedigen. Net als prinses Charlène en de Spaanse royals laat ze Brazilië aan zich voorbij gaan, maar dat betekent niet dat haar Olympische dubbelganger niet van start is gegaan. Het legde Pauline geen windeieren, want ze mocht namelijk een zilveren medaille om haar nek hangen voor het Franse wielerteam. De gelijkenis tussen de 24-jarige Pauline en Kate (34) is in ieder geval treffend!

 Oordeel zelf maar:

Getty Images
© Getty Images
Getty Images
© Getty Images

Met eenzelfde gezichtsvorm, vorm ogen én kuiltjes in de wangen hadden Pauline en Kate prima zusjes kunnen zijn! Beide vrouwen hebben rechte wenkbrauwen, dezelfde glimlach en het is maar dat Pauline haar haren blond verft, want anders leken de twee nog meer op elkaar. Who knew dat Kate een dubbelganger had?! 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook