Babyprins Bhutan op tournee, looking good

Koning Jigme Khesar van Bhutan en koningin Jetsun Pema zijn met hun babyprins Jigme Namgyel op tournee in Bhutan. Het pr...

Lees ook

Koning Jigme Khesar van Bhutan en koningin Jetsun Pema zijn met hun babyprins Jigme Namgyel op tournee in Bhutan. Het prinsje blijft heel relaxed onder zijn duizenden fans. 

De bevolking van Bumthang was in groten getale uitgerukt voor het eerste bezoek van het prinsje aan de vallei. Bumthang is het ‘voorouderlijk moederland’ van koningin Jetsun Pema. Het koninklijk paar is bezig met een rondgang door het land om iedereen te laten kennismaken met hun oogappel. Die laat zich dat vorstelijk welgevallen, veilig gezeten op de arm van zijn vader of moeder. Geniet mee van de lieve plaatjes.  

Babyprins tijgert

Bhutan prins Namgyel juli 2016 FB koning Jigme Khesar

© King Jigme Khesar of Bhutan

Jigme Namgyel is nu ruim zes maanden en slaapt volgens zijn moeder een stuk minder dan eerst. Hij heeft het namelijk druk met rondkijken, zich omrollen en tijgeren. Ook komt er nu een hoop Bhutaans gebrabbel uit, waar hij eerst nog vrij stil was.  

Namgyel is chill

Bhutan Jigme Khesar en Namgyel juli 2016 FB koning jigme khesar

© King Jigme Khesar of Bhutan

Daarnaast kan de babyprins volgens zijn vader al redelijk zitten, maar uit foto’s van de recente werkbezoeken valt op te maken dat hij het ook nog wel prima vindt om te worden gedragen. Zelden zo’n Zen kind gezien, zeker in vergelijking met prinses Leonore van Zweden. Desalniettemin moesten blijkbaar zijn schoenen en sokken uit, dus er zit al wel een eigen willetje in.   

Witte manchetten

Bhutan prins Namgyel juli 2016 FB koning Jigme Khesar

© King Jigme Khesar of Bhutan

Laatste adorable foto voor nu: hoe herkenbaar is dit? Koningin Jetsun Pema inhaleert haar zoon, want niets dat zo lekker ruikt als je eigen baby. We maken ons wel zorgen over zijn outfit, die witte mouwen moeten een ramp zijn bij de fruithapjes.

Laatste nieuws

Zie ook