Smelt: Muck schaterlacht voor het eerst en het is vastgelegd

Muck wordt met de dag groter. Dankzij zijn eigen Instagramaccount kunnen we de kleine man op de voet volgen. Elke mijlpa...

Lees ook

Muck wordt met de dag groter. Dankzij zijn eigen Instagramaccount kunnen we de kleine man op de voet volgen. Elke mijlpaal wordt gedeeld, en daar zijn we maar wat blij mee. Hoé lief is deze video van Muck die voor het eerst schaterlacht?

Muck is een vrolijk jongetje. Dat is niet altijd zo geweest. Kim Kötter kreeg begin juni de schrik van haar leven toen ze haar zoontje in kritieke toestand aantrof in de wieg. “Muck heeft ons enorm laten schrikken met een A.L.T.E. Het was het engste wat ik ooit heb meegemaakt. Het komt er kort op neer dat het lijkt dat je baby niet meer leeft (blauw, slap, geen adem, ogen open, schuim om zijn mondje) en dit duurde in ons geval 7 minuten,” schreef Kim destijds op Instagram.

Gelukkig gaat het sindsdien weer goed met het zoontje van Kim en Jaap Reesema. Gisteren had hij voor het eerst de slappe lach dankzij zijn peettante Nicole. En het leukste van alles: dit bijzondere moment is vastgelegd op camera! Zijn trotse ouders hebben de schattige video gedeeld op Mucks Instagramaccount. 

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook