André Hazes jr. en Monique genieten intens van elkaar

André Hazes jr. heeft een drukke agenda en reist het hele land door om op te treden. De zanger ziet vriendin...

Lees ook

André Hazes jr. heeft een drukke agenda en reist het hele land door om op te treden. De zanger ziet vriendin Monique daardoor minder dan hij zou willen, maar gelukkig heeft hij ook weleens een vrije dag. Gisteren bijvoorbeeld! De tortelduifjes genoten intens van elkaar, kijk maar mee. 

De aanstaande vader is ontzettend druk met zijn werk voor de komst van de baby. Als Monique is bevallen wil André er voor zijn gezin zijn, vandaar dat hij nu een extra hectische planning heeft. André heeft niet alleen optredens door heel Nederland, maar is ook aan zijn eerste presentatieklus bij Rad van Fortuin begonnen. 

Monique doet het ondertussen rustiger aan vanwege haar zwangerschap. Gelukkig heeft ze altijd gezelschap van hun twee honden, op wie het stel dol is. Gisteren had André even helemaal niks te doen en dus gingen de twee erop uit. Ze namen hun honden mee naar strand ‘s-Gravenzande. 

“Gister lekker met mijn gezinnetje naar het strand geweest! I love a free day!” schrijft André bij de lieve fotocollage die hij op Instagram heeft geplaatst. Monique heeft de kiekjes ook op haar profiel gedeeld. Het is zichtbaar dat de aanstaande ouders intens van elkaar genieten. Zo leuk om te zien!

Lees ook: 

Beeld: instagram

Laatste nieuws

Zie ook