Bijzondere auto van William en Kate geveild

Een auto van prins William en hertogin Kate wordt geveild. De auto moet behoorlijk veel geld opbrengen, want er zit een...

Lees ook

Een auto van prins William en hertogin Kate wordt geveild. De auto moet behoorlijk veel geld opbrengen, want er zit een grote waarde aan voor het gezin. In het voertuig zijn prins George en prinses Charlotte na hun geboorte van het ziekenhuis naar huis vervoerd. De allereerste auto waar het prinsje en prinsesje ooit in hebben gezeten!

Het gaat om een zwarte Range Rover Vogue SE. De auto werd wereldberoemd door foto’s van prins William die met zijn echtgenote en pasgeboren zoon George bij het St. Mary’s Hospital in Londen vertrok naar Kensington Palace. Vorig jaar herhaalde het koninklijke gezin dit plaatje nog eens, maar dan met prinses Charlotte.

De auto heeft een emotionele waarde voor de Cambridges, maar toch hebben ze besloten om het voertuig in de verkoop te doen. Allemaal voor het goede doel. De luxe SUV staat te koop bij een online veilinghuis dat gespecialiseerd is in bijzondere veilingen voor goede doelen. De opbrengst gaat onder andere naar Sun Screen IT. Dit goede doel doneert computers aan scholen, ziekenhuizen en weeshuizen in derdewereldlanden. 

Mocht je willen rondrijden in de koninklijke wagen dan moet je diep in de buidel tasten, de Range Rover zal naar verwachting 176.000 euro opleveren.

Lees ook: 

Beeld: ANP foto, bron: hellomagazine.com

Laatste nieuws

Zie ook