Gerucht: Kate Middleton heeft problemen met Queen Elizabeth door Pippa’s verloving

Het gerucht gaat dat Kate Middleton niet meer door een deur kan met Queen Elizabeth. De Queen zou not amused zijn m...

Lees ook

Het gerucht gaat dat Kate Middleton niet meer door een deur kan met Queen Elizabeth. De Queen zou not amused zijn met de verloving van Pippa Middleton en het aanstaande huwelijk niet goedkeuren. 

Drama in het Britse koningshuis! Website Inquisitr beweert dat Kate Middleton en Queen Elizabeth problemen hebben. Pippa Middleton is verloofd met James Matthews, en de koningin zou zijn familie niet geschikt vinden. James heeft namelijk een broer, Spencer, die in de realityserie Made in Chelsea zit. Geen match met het koningshuis, vindt Elizabeth.

De Britse koningin zou haar ongenoegen uiten tegen de hertogin, en nu is Kate bang dat het koningshuis zich tegen haar keert als Pippa de eeuwige trouw belooft aan James. “Spencer heeft heel Londen gehad en heeft een enorme lijst met scharrels. Het laatste wat Kate wil, is dat Williams familie zich tegen haar keert vanwege Spencers gedrag. Pippa weet veel geheimen van het koningshuis die ze waarschijnlijk heeft gedeeld met James. Ze hoopt dat James de geheimen niet aan zijn broer heeft verteld,” meldt een anonieme bron.

De situatie met de Queen zorgt ook voor spanningen tussen Kate en Pippa. Het lijkt de hertogin het beste dat ze afstand neemt van haar zusje. Dit om de vrede te bewaren, zodat de geheimen niet zullen uitlekken. Maar ook om haar ‘schoonoma’ tevreden te houden. Nu nog afwachten of Pippa daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt… 

Lees ook: 

Beeld: ANP foto

Bron 

Laatste nieuws

Zie ook