Exclusief! Belle Perez verklapt geslacht baby

Belle Perez zit op een roze wolk. Ze bracht onlangs niet alleen haar album 'Agua y fuego' uit, maar is ook zwanger van h...

Lees ook

Belle Perez zit op een roze wolk. Ze bracht onlangs niet alleen haar album ‘Agua y fuego’ uit, maar is ook zwanger van haar eerste kindje! De zangeres is in december uitgerekend. Aan Beau Monde verklapt ze of het een jongen of meisje wordt. 

Beschuit met blauwe muisjes! “Een jongen,” vertelt Belle aan Beau Monde. De zangeres is opgelucht dat ze eindelijk weet wat het wordt. “Ik vind het prettig dat ik mijn kleine smurf nu een identiteit kan geven.” De zwangere brunette zegt dat ze al heeft nagedacht over de naam. “Ons zoontje krijgt een Spaanse naam,” onthult ze. 

Belle is in de wolken met de zwangerschap, net als haar man Wouter. “Hij gaat overal mee naartoe. Ik vind het zo bijzonder hoe hij naar me kijkt. Wout is van mening: jij draagt ons kindje, maar ik wil jou emotioneel en mentaal in alles bijstaan.” Het stel moet nog even geduld hebben tot de baby komt, de BN’er heeft nog een paar maanden voor de boeg. Belle kijkt enorm uit naar de kerst, dan is ze uitgerekend. “Ik vind kerst de gezelligste periode die er is en dat ik de 26ste ben uitgerekend, is helemaal geweldig!”

Het hele interview lezen? De nieuwe Beau Monde ligt morgen in de winkels! Bestel ‘m hier.

Lees ook:

Beeld: ANP foto 

Laatste nieuws

Zie ook