Heel goed nieuws voor Patty Brard en Antoine

Patty Brard heeft iets te vieren! De BN'er en haar man Antoine hebben het koopcontract getekend van een huis op Ibiza. H...

Lees ook

Patty Brard heeft iets te vieren! De BN’er en haar man Antoine hebben het koopcontract getekend van een huis op Ibiza. Het stel heeft na een lange zoektocht eindelijk hun ideale optrekje gevonden!

Patty heeft een speciale band met Ibiza. Ze komt er al jaren en het is ook een plek met zeer bijzondere herinneringen. Patty’s Posse werd er opgenomen en ze trouwde er voor de tweede keer met Antoine. Voorheen kwam het stel er vooral voor een getaway, maar nu is het de bedoeling dat zij en Antoine er vaak zullen zijn. Antoine heeft veel werk op Ibiza, daarom hebben ze besloten om een huis te kopen op het eiland. 

De zoektocht ging niet vanzelf, maar het is gelukt! “Het is officieel! We hebben een prachtig huis en kantoor op ons favoriete eiland,” laat Patty op Facebook en Instagram weten. Op dit moment vertoeven de twee op Ibiza en wordt hun nieuwe aankoop goed gevierd met het Spaanse zonnetje.

Lees ook:

Beeld: instagram

Laatste nieuws

Zie ook