Jamie Oliver verwelkomt vijfde kindje en deelt eerste babyfoto

Beschuit met blauwe muisjes in huize Oliver! De vrouw van Jamie Oliver is gisteren bevallen van een kerngezonde zoon. He...

Lees ook

Beschuit met blauwe muisjes in huize Oliver! De vrouw van Jamie Oliver is gisteren bevallen van een kerngezonde zoon. Het is het vijfde kind van Jamie en Jools. 

De trotse papa deelde vrijwel meteen een foto van zijn pasgeboren zoontje op Instagram. “Het is een jongen! Iedereen in de Oliver-familie is verrast en blij”, schrijft hij erbij. De tv-kok laat weten dat het jongetje op een natuurlijke manier ter wereld is gekomen en dat zijn vrouw het ‘heel, heel geweldig’ heeft gedaan.

De bevalling was extra speciaal, omdat de twee oudste dochters bij het laatste stadium aanwezig waren. Jamie’s dochters hebben de navelstreng doorgeknipt. “Het was fantastisch om te zien en heel emotioneel”, laat de kok weten. Ook onthult Jamie dat zijn kersverse zoon evenveel weegt als zestien pakjes boter. 

De kleine spruit heeft nog geen naam laat de familie weten. Waarschijnlijk gaan de ouders voor een bijzondere naam. Jamie’s dochters heten Poppy Honey, Daisy Boo en Petal Blossom, de oudere zoon gaat door het leven met de naam Buddy Bear. Het is nog even afwachten waar Jamie en Jools nu mee komen…

Lees ook: 

Beeld: ANP foto

Laatste nieuws

Zie ook