Yolanthe deelt té lieve foto van Xess Xava op Aruba

Wie Yolanthe volgt, weet dat ze nu op het zonovergoten Aruba zit. Een helderblauwe zee, stralende zon en een strakke luc...

Wie Yolanthe volgt, weet dat ze nu op het zonovergoten Aruba zit. Een helderblauwe zee, stralende zon en een strakke lucht… De BN’er deelt het ene jaloersmakende kiekje na de andere. Xess Xava heeft het ook enorm naar zijn zin op het eiland!

Wie denkt dat Yolanthe enkel op het strand ligt te bakken heeft het mis, de presentatrice is namelijk hard aan het werk op Aruba. Ze is hartstikke druk met de opnames van haar nieuwe televisieprogramma. Dat neemt niet weg dat er tussendoor ook nog tijd is om te genieten van het eiland en vooral van haar kleine man. 

Yolanthe heeft Xess Xava het liefst altijd bij zich en gelukkig kan ze haar werkzaamheden op Aruba makkelijk combineren met het moederschap. Als de presentatrice niet op de set hoeft te zijn, brengt ze elke seconde met Xess door. Moeder en zoon zijn dol op de zee en het prachtige strand.

Uiteraard wordt de trip ook vastgelegd en deelt Yolanthe een zoet kiekje met ons via Instagram. Xess Xava geniet zichtbaar van zijn mini-vakantie. Hoe lief! 

Lees ook: 

Beeld: Getty

Laatste nieuws