Andy van der Meijde laat bijzondere tatoeage voor Melisa zetten

Het is geen geheim dat Andy van der Meijde dol is op tatoeages. Op zijn lichaam pronken meerdere plaatjes en teksten. De...

Lees ook

Het is geen geheim dat Andy van der Meijde dol is op tatoeages. Op zijn lichaam pronken meerdere plaatjes en teksten. De ex-voetballer had plek voor nog een tatoeage… en het is misschien wel de meest bijzondere die hij ooit heeft gezet!

Andy wil de liefde bewijzen aan zijn vrouw Melisa, met wie hij sinds 2014 getrouwd is. De realityster kwam thuis met een nieuwe tatoeage op zijn bovenarm. Voordat Melisa zijn nieuwste aanwinst kon bewonderen, was er nog enige verwarring. Melisa werd gebeld door een kennis en die had het over ‘die garnaal’. Melisa belde haar man meteen op met de vraag of hij een garnaal had laten tatoeëren. Tot haar grote opluchting bleek ze het verkeerd verstaan te hebben!  

De ex-voetballer heeft een granaat laten tatoeëren. Hiermee verwijst hij naar een nummer van Bruno Mars met de zin ‘I will catch a grenade for ya’. Andy vertelt aan Shownieuws dat de tatoeage bedoeld is voor zijn vrouw Melisa. “Ik wil alles voor haar doen,” zegt hij. Melisa vindt de bijzondere tatoeage erg mooi. “Zo komen die dikke spieren nog mooier uit,” aldus Melisa.

I wil catch a grenade for ya!! Thanks @inksanityzwolle # #new #tattoo #perinemici #

Een foto die is geplaatst door Van Der Meyde (@andyvandermeyde) op

 Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook