Brekend: prinses Beatrice en Dave Clark uit elkaar

Prinses Beatrice van York (27) heeft na tien jaar haar relatie met Dave Clark beëindigd. Leden van de koninklijke f...

Lees ook

Prinses Beatrice van York (27) heeft na tien jaar haar relatie met Dave Clark beëindigd. Leden van de koninklijke familie zeggen ‘geschokt’ te zijn dat het stel uit elkaar is.

We vroegen al ons eerder af of de relatie daadwerkelijk ooit tot een volgende stap zou leiden. Prinses Beatrice lijkt tot dezelfde conclusie te zijn gekomen, na ‘nu of nooit meer’ gesprekken over de toekomst. Haar ouders, prins Andrew van York en Sarah, hertogin van York, zijn geschrokken van het nieuws, volgens Fergie is het ‘alsof ze een zoon is verloren’. Andere familieleden lijken minder rouwig om de breuk. Van prins William is bekend at hij Dave niet zo zag zitten omdat die ‘indiscreet’ zou zijn.Het is al de tweede grote royal breuk dit weekend, vrijdag werd bekend dat prinses Märtha Louise en haar man Ari Behn uit elkaar gaan.  

Beatrice weer een vrije vrouw

Engeland Beatrice York Dave Clark Foto Clive Manson GI

© Clive Manson / Getty Images

De breuk zou het initiatief zijn van Beatrice, die als kersvers ondernemer eindelijk eens wat assertiviteit toont. Ze zou Dave een ultimatum hebben gegeven ’to put a ring on it’, dat hij heeft laten verstrijken zonder haar ten huwelijk te vragen. Samen zijn ze toen ongeveer een maand geleden tot het besluit gekomen dat dit er ook in de toekomst niet in zal zitten, zodat het tijd was elk hun eigen weg te gaan. Go Beatrice!    

Laatste nieuws

Zie ook