Dé reden waarom Sabia nu geen nieuwe man wil

Toen de Duitse krant Bild vroeg naar het liefdesleven van Sabia Boulahrouz wilde ze daar best een antwoord op geven. Hel...

Lees ook

Toen de Duitse krant Bild vroeg naar het liefdesleven van Sabia Boulahrouz wilde ze daar best een antwoord op geven. Helemaal verrassend is dat niet – ze praat met regelmaat over haar (mislukte) relaties – maar nu lijkt ze het een en ander duidelijk te willen maken. Die flirt met Leonard Freier is dus misschien toch voor de show eh… kijkcijfers.

Hoewel zowel Sabia en Leonard bij hoog en laag volhouden dat er geen sprake is van een romance tussen de twee wijzen de foto’s wel uit dat er wel degelijk een klik is. Tja, misschien blijft het bij een flirterige vriendschap, want Sabia heeft aan Bild laten weten dat ze voorlopig echt even niet aan vlinders in haar buik of liefde moet denken.

Daar heeft ze trouwens een goede reden voor: haar kinderen. Ze vindt dat er op dit moment geen vriend in haar en hun leven past, dus Leonard moet voorlopig toch echt wijken. Ze vertelt dat ze aan de liefde van haar kroost op dit moment meer dan genoeg heeft en dat is toch een erg volwassen antwoord van onze Sabia. Ondertussen harkt ze de nodige euro’s bij elkaar door mee te doen aan verschillende televisieprogramma’s en dus lijkt het redelijk goed te gaan met haar.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook