Lief: zoon van Anouk treedt nu al in haar voetsporen

Het is een vraag waar we pas later antwoord op krijgen: is het kroost van Anouk net zo muzikaal als zijzelf? Zoon Sion J...

Het is een vraag waar we pas later antwoord op krijgen: is het kroost van Anouk net zo muzikaal als zijzelf? Zoon Sion Jethro lijkt in ieder geval de eerste aangewezen persoon die misschien wel in de voetsporen van zijn moeder kan treden! Anouk deelde namelijk een te lieve video die je echt niet wil missen.

Instagram is dé plek als je op de hoogte wil blijven van de laatste kiekjes van Anouks kinderen. Zo is ze helemaal in de wolken met de geboorte van Jelizah Rose – hartstikke begrijpelijk – maar ook de vijf andere kinderen verdienen weleens een momentje in de Instagram spotlight. Zo plaatste Anouk gisteren een video van Sion Jethro die wel heel lief is, zoals je hierboven kunt zien.

De kleine man is nu al een talentje! Hoewel hij niet meezingt maar neuriet is hij toch al apetrots op zijn eerste performance. Net als zijn moeder overigens, want Anouk kon het niet laten om dit moment te delen met haar volgers. Lief!

Lees ook:

Laatste nieuws