Sylvie klapt uit de school over nieuwe liefde

Waar Sylvie Meis normaal haar kaken stijf op elkaar houdt als het om haar liefdesleven gaat, klapt ze nu juist uit de sc...

Lees ook

Waar Sylvie Meis normaal haar kaken stijf op elkaar houdt als het om haar liefdesleven gaat, klapt ze nu juist uit de school. De steenrijke Libanese zakenman Charbel Aouad heeft maanden geleden haar hart verovert en nu vertelt ze ein-de-lijk wat meer over deze mysterieuze man waar we tot nu toe niks over mochten weten.

In true Sylvie style vertelt ze aan het Duitse Gala hoe gelukkig ze wel niet is met haar leven op dit moment. Erg verrassend… Maar het is in ieder geval wel goed om te zien dat Sylvie haar geluk in de liefde weer heeft gevonden. “Ik ben nu rustiger, weet wat ik leuk vind en geniet van het moment.” Dat laatste moet ook wel, want naar het schijnt is het koppel niet veel samen. Syl woont in Hamburg, Charbel in Dubai en een bezoekje brengen aan elkaar vraagt dan om een goede planning.

Sylvie gaat verder dat ze gelukkig is en dat ze zich meer gewaardeerd dan ooit voelt. Saillant detail: Sylvie zou haar lover al ontmoet hebben in Dubai op het moment dat ze nog een relatie met Momo had. Was het liefde op het eerst gezicht? Heeft haar manager (woonachtig in Dubai) haar hebben gekoppeld? Daar vertelt Syl niks over. Ze is vooral voor hem gevallen vanwege zijn eerlijkheid, loyaliteit en humor. En dat hij heel rijk is, is ook een fijne bijkomstigheid.

Bekijk het interview hierboven.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook