Wauw: Sabia trekt de aandacht met sexy foto

Damn, Sabia! Ze weet wel hoe ze aandacht moet krijgen voor haar nieuwe televisieprogramma Dance, Dance, Dance. Lag ze ee...

Lees ook

Damn, Sabia! Ze weet wel hoe ze aandacht moet krijgen voor haar nieuwe televisieprogramma Dance, Dance, Dance. Lag ze eerst nog onder vuur door een jury-kandidaat oorlog in het programma met een vriendin van aartsrivaal Sylvie Meis, nu verlegt ze snel de aandacht door een sexy kiekje te delen met haar Instagram volgers.

3 september is de datum waarop Sabia voor het eerst te zien is in het Duitse RTL programma Dance, Dance, Dance en ze lijkt maar wat blij dat ze mee mag doen. Snappen we wel hoor, want ze danst met de übersexy en mogelijk potentiële lover Leonard Freier. Sabia laat graag zien hoe goed ze er nog uitziet en daarom zei ze waarschijnlijk geen nee tegen het pikante setje dat de styling voor haar uit de rekken haalde. Een outfit die haar volgers wel moeten zien, dus wordt er een foto op Instagram gedeeld.

Sabia laat weten dat ze erg excited is en na het zien van de volgende foto is het maar de vraag in wat voor outfits Sabia nog meer ten tonele verschijnt… Bekijk hier de foto:

Looking good, Sabia.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook