Prinses Maria-Olympia scoort alwéér een cover

Prinses Maria-Olympia van Griekenland (20) is hard op weg de It Girl van de high society te worden. Eerder dit jaar ston...

Lees ook

Prinses Maria-Olympia van Griekenland (20) is hard op weg de It Girl van de high society te worden. Eerder dit jaar stond ze in Vanity Fair en nu op de cover van Town & Country.

De prinses heeft een leuke zomer: ze trok feestend met een vriendin door Europa en hopte in Griekenland van de ene hotspot naar de andere. En had tussendoor dus tijd voor een fotosessie met controversiële fotograaf Terry Richardson, die het ditmaal keurig hield. Het zijn de laatste weken vakantie voor de prinses, voor ze op 6 september weer moet beginnen aan New York University. Daar studeert ze ‘iets met kunst en mode’, lekker concreet, dus. Maar meer heb je misschien ook niet nodig als prinses? 

Met haar nichtjes…

Griekenland Maria Olympia Vanity Fair maart 2016

© Vanity Fair

De Vanity Fair shoot deelde Olympia met haar nichtjes Isabel Getty (22) en Talita von Fürstenberg (16), als ‘Society darlings for the social-media age’. As you do.

… en mede It Girls

Griekenland Maria Olympia cover Town & Country sep 2016
© Town & Country

Op de cover van het septembernummer van Town & Country staat ze met model Sistine Stallone (17), dochter van acteur Sylvester en model Ella Richards (19), kleindochter van Rolling Stone Keith Richards. Gezien Maria-Olympia’s Instagram  ↓ zou je haast denken dat ook zij modellenaspiraties heeft. Eens kijken of die straks de collegebanken nog wel in gaat… 

Poseren gaat haar goed af

Griekenland Maria Olympia zomer 2016 insta
© Maria-Olympia / Instagram

Op zich staat niets haar in de weg om het als model te proberen. De Grieken zijn alleen royals in naam, Griekenland heeft de monarchie jaren geleden al afgeschaft. Haar ouders kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal werken allebei, in de wetenschap dat ze nooit zullen hoeven opdraven voor een kroning of inhuldiging. Dus als Olympia, zoals ze zich laat noemen, het een beetje chic houdt, kan ze een eind komen. Is dit ↓ misschien al een modellensollicitatie?

Griekenland Maria Olympia zomer 2016 insta

© Maria-Olympia / Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook