Yolanthe deelt te lieve foto van haar moeder en Xess Xava

Bij ieder kiekje dat Yolanthe plaatst van Xess Xava smelten wij (en al haar Instagram volgers) weg en nu ze een foto van...

Lees ook

Bij ieder kiekje dat Yolanthe plaatst van Xess Xava smelten wij (en al haar Instagram volgers) weg en nu ze een foto van Xess én oma heeft geplaatst houden haar fans het al helemaal niet meer. Toegegeven, de foto is inderdaad erg lief.

Yolanthe laat geen week voorbij gaan zonder een Xess-update te plaatsen en daar zijn haar volgers al te blij mee. Waarschijnlijk vindt Yo het zelf ook fijn om zulke lieve reacties te krijgen onder de foto’s van de kleine man. Hartstikke begrijpelijk, dus onder het mom ‘keep them coming’ heeft ze vanmiddag weer een prachtig plaatje gedeeld.

Toen haar moeder en Xess een lief oma-kleinzoon moment deelden liet Yo de kans niet voorbij gaan om er een foto van te maken. Blijkbaar vond ze de foto te mooi om voor zichzelf te houden en was het tijd om het op social media te posten. Het regent gelijk leuke reacties onder de foto waaruit wel weer blijkt hoe fan iedereen is van de kleine Xess.

Bekijk de foto hier:

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook