Wil je winnen: deze Fresh ’n Rebel Powerbank (GESLOTEN)

Ben jij klaar voor het festivalseizoen? Alle outfits al klaarstaan? Kaartjes voor Pinkpop of Rock Werchter in de pocket?...

Lees ook

Ben jij klaar voor het festivalseizoen? Alle outfits al klaarstaan? Kaartjes voor Pinkpop of Rock Werchter in de pocket? Dan ontbreekt er nog één ding: een oplader voor je smartphone. Je hebt namelijk geen zin om de hele tijd bij zo’n laadpaal te staan. Geniet van je favoriete bandjes, en laad je telefoon gewoon op in je tas met deze Fresh ‘n Rebel Powerbank in de kleur cupcake t.w.v. €29,99. Beau Monde mag er 25 weggeven!

Voordelen

win een fresh n rebel powerbank

Je mobiel was nog niet eerder zo snel weer opgeladen! Dus net op tijd om je avond festival-selfie te delen! De Fresh ‘n Rebel Powerbank 6000 mAh is een oplaadbare reservebatterij op zakformaat waarmee al je mobiele apparaten in een flits oplaadt. Je kan je mobiel hier twee keer mee opladen. En dankzij de 2,4 A-poort laadt deze Powerbank apparaten tweemaal zo snel op als een gewoon oplaadapparaat. Kortom:

#Wiljewinnen

Deze actie is helaas afgelopen.

Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat je dan wel even je n.a.w.-gegevens achter? Dan weten we meteen waar we de Fresh ‘n Rebel Powerbank heen kunnen sturen.

 

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 28 juni 2016. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook