Dít Artistry beautypakket t.w.v. €150 wil je winnen! (GESLOTEN)

Met deze levendige kleuren van de Pacific Lights Collectie van ARTISTRY kom je beach chic voor de dag. Een must deze zom...

Lees ook

Met deze levendige kleuren van de Pacific Lights Collectie van ARTISTRY kom je beach chic voor de dag. Een must deze zomer, als je langs het strand staat te paraderen. En wij mogen 10 goedgevulde beautypakketten t.w.v. €150 weggeven! Kijk maar.

#WANT

Dit ARTISTRY beautypakket wil je winnen!

  • ARTISTRY light up lip gloss (verkrijgbaar in de kleuren, v.l.n.r, citrus, pink grapefruit, cherry, wild berry en tropical, €24,05 per gloss). Voor stralend mooie lippen in kleuren die urenlang blijven zitten. Wij verrassen je met twee kleuren!
    Dít Artistry beautypakket wil je winnen!
  • ARTISTRY signature color eye shadow quad, €55,70, inclusief compact-doosje. Dit palette met vier rozerode tinten is maar tijdelijk verkrijgbaar. Gelukkig hoef je niet in de rij te staand, want wij geven ze weg! Benadruk je je ogen voor die intense zomerse strandlook.
  • ARTISTRY 3D Sun-kissed face powder, €48,37, inclusief compact-doosje. Dit gezichtspoeder is een must voor je beautykit. Het geeft je huid een zonnige, glanzende en heldere look, zowel overdag als ‘s avonds, bij regen of zonneschijn.

Kan je niet wachten? Bekijk en bestel de producten via Amway.nl

Dít Artistry beautypakket wil je winnen!

Deze actie is helaas afgelopen

Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat je dan wel nog even je mailadres hieronder achter? Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen via de mail. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 30 september 2016. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees ook:

Model: Teresa Palmer, ARTISTRY ambassadrice

Laatste nieuws

Zie ook