Dit is ‘m dan: de nieuwe liefde van Sylvie Meis

Sylvie Meis blijft de gemoederen bezig houden de laatste tijd. Ze ging vaak op vakantie, werd intiem gespot met een vrou...

Lees ook

Sylvie Meis blijft de gemoederen bezig houden de laatste tijd. Ze ging vaak op vakantie, werd intiem gespot met een vrouw die haar manager blijkt te zijn én ze heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen. Ja, ze is ein-de-lijk in het openbaar verschenen met de man die haar hart heeft gestolen.

De lucky man in kwestie is een steenrijke Libanese zakenman die tegenwoordig resideert in Dubai. As you do. Er is flink wat speurwerk verricht om meer details over Sylvie’s nieuwe liefde op te duiken en het is zowaar gelukt!

Charbel Aouad is de persoon die Sylvie weer vlinders in haar buik geeft. Toegegeven, het is écht een man voor haar. Goed geschoold, zakelijk en met flink wat geld op z’n bankrekening. Het is een man die haar financieel gezien alles kan geven wat ze wil door zijn werk in de olie industrie en dat levert een fijne vakantie op. Momenteel is Sylvie samen met hem en Damián in Mallorca waar ze een Maserati rijden van €800 per dag en een jacht tot hun beschikking hebben die een krappe €30.000 per week kost. Om over het prachtige huis nog maar te zwijgen… Bekijk de beelden hierboven.

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook