Patricia Paay doet een boekje open over haar relatie

Patricia Paay (67) vond een tijd geleden haar geluk bij de 25-jarige automonteur Maurice Dix. Het leek een even goe...

Lees ook

Patricia Paay (67) vond een tijd geleden haar geluk bij de 25-jarige automonteur Maurice Dix. Het leek een even goed te gaan, maar inmiddels staat hun relatie op een laag pitje. Hoe zit het precies tussen de twee? Patricia doet nu een boekje open in Weekend.

Eerst kreeg Patricia niet genoeg van haar toyboy en plaatste ze sexy kiekjes op social media, tegenwoordig is dat wel anders. Begrijpelijk, Patries heeft het naar eigen zeggen erg druk en tja, het leeftijdsverschil zal ook wel meespelen. Ze hielden beiden de kaken stijf op elkaar, maar nu is het uitgerekend Patricia die uit de school klapt.

Is er sprake van een breuk of niet? “Maurice en ik hebben een andere afspraak gemaakt”, aldus Patricia. Misschien kun je al raden wat volgt… “Ik spreek niet meer van een relatie, maar liever van friends with benefits.” Met andere woorden: doordeweeks werken ze en doen ze hun eigen ding, in het weekend is er tijd voor elkaar en leuke dingen. Samen hebben ze nog een boot bij Patries aan huis én hij mag zijn spullen bij haar laten, maar daar blijft het bij. De reden? Patricia had simpelweg geen zin meer om dag en nacht bij elkaar te zijn.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook