Hier zijn William en Kate nu op vakantie met hun kinderen

Als Britse royals nemen William en Kate het ervan als ze op vakantie gaan. Na een jaar lang 'hard' werken is het tijd om...

Lees ook

Als Britse royals nemen William en Kate het ervan als ze op vakantie gaan. Na een jaar lang ‘hard’ werken is het tijd om eens royaal uit te rusten en daarvoor vlogen de Cambridge’jes met een privéjet af naar het zuid-westen van Frankrijk.

Aldaar werden ze gereden naar Hôtel du Palais in Biarritz waar je verblijft als je jezelf te chic vindt voor Saint Tropez. Perfect voor de royals en hun kroost! Hoewel ze schijnbaar één nacht in dit hotel hebben geslapen kunnen we ongeveer berekenen dat het een duur nachtje is geweest. Dit überchique hotel kost je voor één nachtje al minimaal €400, maar als royal ga je natuurlijk niet in een standaard kamer slapen. Hoogstwaarschijnlijk ging het prijskaartje van de suite van de royals zo richting de €4000 voor één nacht. Zou het té decadent zijn dat ze hier maar een nacht hebben doorgebracht?!

Hoe ziet zo’n dure nacht eruit? Zo ongeveer:

William en Kate Biarritz
© Hôtel du Palais
William en Kate Biarritz
© Hôtel du Palais
William en Kate Biarritz
© Hôtel du Palais
William en Kate Biarritz
© Hôtel du Palais

Verder hebben de royals niet veel losgelaten over hun trip naar Zuid-Frankrijk. Wat wel bekend is, is dat zowel George (3) als Charlotte (1) mee zijn en dat ze vooral het gezelschap van hun vrienden opzoeken. Inmiddels vertoeven ze iets meer dan een week in de luxe badplaats en er is nog geen teken dat ze alweer terugkeren naar de UK.

Laatste nieuws

Zie ook