Prins Harry moest weken wachten op een berichtje van déze actrice

Als prins Harry je een appje stuurt denk je er waarschijnlijk niet eens over na om niet te reageren. Maar niet iedereen...

Lees ook

Als prins Harry je een appje stuurt denk je er waarschijnlijk niet eens over na om niet te reageren. Maar niet iedereen staat zo in het leven! Actrice Margot Robbie laat de prins namelijk wel erg lang wachten voordat ze hem een antwoord gunt.

Ja, Margot Robbie heeft het nummer van prins Harry én ze reageert niet snel als hij iets van zich laat horen. We begrijpen dat je het casual wil spelen en een paar uur later wat terugstuurt, maar Margot heeft opgebiecht dat het vier dagen tot soms wel weken duurt voordat ze denkt ‘oh ja, ik moet nog even van me laten horen’. Shock horror.

Tijdens haar interview met E! News vertelt ze dat ze Harry kent door hun gemeenschappelijke vriendin Cara Delevingne. Schijnbaar was de klik er meteen toen Margot Harry leerde kennen. Wij begrijpen wel waarom, want als je een kijkje op haar Instagram account neemt zie je meteen dat ze een fijn gevoel voor humor heeft. En laat dat laatste nu net iets zijn waar Harry zelf expert in is.

Lees het onderschrift van deze foto maar:

Photo cred to the creepy pap hiding in the bushes. Thanks for always catching me at my best angles #blessed

Een foto die door margotrobbie is geplaatst op


Margot geeft toe dat Harry zelf wel snel reageert op een berichtje in tegenstelling tot zijzelf. Erg spannende berichtjes worden er waarschijnlijk niet uitgewisseld, gezien de actrice bezet is. Hopelijk kon hij wél lachen toen ze hem verwarde met de zanger Ed Sheeran (Margot komt uit Australië, dus het is haar vergeven)! Best verwarrend, die mannen met rode haren.

Laatste nieuws

Zie ook