Neem een kijkje in het paleis van Charles en Camilla

Altijd al willen weten hoe prins Charles en zijn vrouw Camilla wonen? Dat kan nu, want Clarence House is voor een beperk...

Lees ook

Altijd al willen weten hoe prins Charles en zijn vrouw Camilla wonen? Dat kan nu, want Clarence House is voor een beperkte tijd geopend voor publiek. Van 1 tot 31 augustus is het historische stulpje van het koningspaar te bewonderen. 

Clarence House is het officiële onderkomen van prins Charles en Camilla in Londen. Het is deze maand mogelijk om een rondleiding door Clarence House te krijgen. Een aanrader, want het paleis heeft met bouwjaar 1825 een rijke historie. En je krijgt een kijkje in het leven van de Britse royals. Het paleis werd namelijk van 2003 tot zijn huwelijk in 2011 bewoond door prins William. Broer Harry heeft er van 2003 tot 2012 gewoond.


De tour begint in de prachtige tuin. Vervolgens worden de bezoekers meegenomen naar The Lancaster Room, wat wordt gebruikt als een ‘onofficiële wachtkamer’, The Morning Room, de bibliotheek en de eetkamer. Je zal ook The Garden Room zien, waar prins Charles en Camilla hun gasten van over de hele wereld ontvangen.

Je mag als bezoeker maximaal een uur in Clarence House verblijven, waarvan de rondleiding ongeveer 45 minuten duurt. Tickets zijn te koop voor £10.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook