Oorlog tussen Sabia en vriendin Sylvie Meis

Sabia Boulahrouz is weer volledig in the picture. Ze is op de Nederlandse buis te zien in Ranking The Stars, in Duitslan...

Sabia Boulahrouz is weer volledig in the picture. Ze is op de Nederlandse buis te zien in Ranking The Stars, in Duitsland staat ze binnenkort op de dansvloer voor het programma Dance, Dance, Dance. Sabia verovert langzaam onze harten, maar bij de buren verloopt het wat minder soepel… 

Er zouden grote problemen zijn tussen Sabia en een jurylid van Dance, Dance Dance. De reden? Jurylid Sophia is beste vriendinnen met Sabia’s aartsrivaal Sylvie Meis. “Sophia geeft Sabia niet alleen heel slechte cijfers, ze mag haar ook helemaal niet,” meldt Darius, een Duitse journalist.

De oorlog zou een een groot effect hebben op de sfeer in de studio. “Al tijdens de eerste opname ging het goed mis. Sophia haalde zo hard uit naar Sophia dat er een siddering door de studio ging,” zegt een insider tegen de Telegraaf. Er zou zelfs een speciale vergadering zijn geweest om de boel te sussen.

De bron laat ook weten dat het publiek waarschijnlijk ook veel zal merken van de oorlog tussen het jurylid en de deelneemster. “Ik verwacht dat je wel heel erg gaat zien in de show hoe hoog de spanning tussen Sabia en Sophia is,” aldus de bron.

Lees ook:

Laatste nieuws