Rafael van der Vaart staat voor een enorm moeilijke beslissing

Rafael van der Vaart moet een lastige keuze maken die grote impact op zijn leven zal hebben. De voetballer is gespot in...

Lees ook

Rafael van der Vaart moet een lastige keuze maken die grote impact op zijn leven zal hebben. De voetballer is gespot in Denemarken, waar hij waarschijnlijk in gesprek is met een club. Als hij ervoor kiest om voor een Deense club te voetballen woont hij dichterbij zijn zoon en vriendin, maar hij gaat er wel enorm op achteruit qua salaris. Kiest hij voor de liefde of portemonnee? 

Rafael zit momenteel bij Real Betis, maar de kans is groot dat hij volgend seizoen bij een andere club speelt. De voetballer wordt bij zijn eigen club uitgejouwd vanwege zijn geringe aantal speelminuten. Van de Spaanse clubleiding mag hij ook vertrekken. De Deense topclub FC Midtjylland heeft nog wel interesse in Rafael, hij zou daar nu op gesprek zijn.

Voordeel van de Deense club is dat hij een stuk dichterbij zoon Damián, die samen met Sylvie in Hamburg woont, en vriendin Estavana zal wonen. De handbalster speelt ook voor een Deense club, wat betekent dat de tortelduifjes elkaar een stuk vaker kunnen zien! Lijkt ideaal, maar er is een groot nadeel. De voetballer moet flink inleveren op zijn salaris. Volgens experts zal de club zeker niet meer dan een miljoen per jaar betalen aan Rafael. Wellicht nog minder, aangezien de voetballer al 33 jaar is.

Rafael staat dus voor een enorm lastige beslissing, hij moet kiezen tussen de liefde en zijn portemonnee… Wat zal het worden?

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook