Prinses Beatrice begint voor zichzelf, gaat meteen op vakantie

Prinses Beatrice van York stopt met haar baan bij de New Yorkse firma Sandbridge Capital om voor zichzelf te beginnen. M...

Prinses Beatrice van York stopt met haar baan bij de New Yorkse firma Sandbridge Capital om voor zichzelf te beginnen. Maar eerst even op vakantie, uiteraard.

De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson begint een start-up in samenwerking met haar huidige werkgever, heeft een bron aan Daily Mail laten weten. Wat redelijk bijzonder nieuws is, gezien het feit dat de prinses maar een paar weken voor deze club heeft gewerkt. Ze moet een verpletterende indruk hebben gemaakt.

Gaat Bea nu echt (hard) werken?

© Jeff Spicer / Getty Images
© Jeff Spicer / Getty Images

De 27-jarige prinses gaat met een aantal anderen een adviesbureau opzetten binnen Sandbridge Capital, een bedrijf dat investeert in gezondheid en lifestyle. Daar weet ze wel het een en ander van: Bea is expert in lijnen en hardlopen. Of ze het zelfstandig ondernemerschap aankan is echter de vraag, want het popje heeft nog nooit een fulltime baan gehad, laat staan dat ze ervaring heeft met de gemiddeld 80-urige werkweken van een zelfstandige. Maar alle lof dat ze na jaren lummelen eindelijk iets semi-concreets gaat doen.

5 banen in 5 jaar…

prinses beatrice
© Tristan Fewings / Getty Images

Het wordt de vijfde ‘baan’ (want ze deed altijd erg vage dingen) voor prinses Beatrice in vijf jaar. En in plaats van de WiFi in haar nieuwe kantoor te installeren en visitekaartjes te bestellen, is de royal jobhopper uiteraard eerst op vakantie, haar favoriete hobby. De oudste Yorkie-zus zit met haar vriend, het 32-jarige Uber-directielid Dave Clarke, op een Grieks eiland.

Laatste nieuws