Ola! Spaanse royals gespot in Mallorca

De Spaanse Royals zijn gearriveerd op hun vaste vakantieadres in Mallorca. En – feest! – eindelijk komen de royal dochte...

Lees ook

De Spaanse Royals zijn gearriveerd op hun vaste vakantieadres in Mallorca. En – feest! – eindelijk komen de royal dochters weer eens in beeld: Leonor (10) en Sofia (9) zijn al maanden niet meer gespot.

Van links naar rechts koning Felipe VI van Spanje, kroonprinses Leonor, koningin Sofia, Victoria Federica Marichalar, haar moeder prinses Elena, koning Juan Carlos, prinses Sofia, Felipe Juan Froilan Marichalar en koningin Letizia dineerden in Flaningan Restaurante in Portals Nous, bij Palma de Mallorca. Omdat we de prinsesjes al zo lang niet hebben gezien een extra kiekje van de leuke tweenies:

© Carlos Alvarez / Getty Images
© Carlos Alvarez / Getty Images

Grote afwezige is prinses Cristina met haar gezin. De verhoudingen in de familie zijn nogal verstoord sinds zowel zij als haar man voor de rechter moesten verschijnen wegens fraude en koning Felipe zijn zus en zwager hun titels afnam. En als je je niet langer hertogin en hertog van Palma mag noemen, is het toch een beetje gênant om in euh… Palma rond te lopen.

Froilan pubert door

© Carlos Alvarez / Getty Images
© Carlos Alvarez / Getty Images

Wel van de partij was oudste zus Elena (hier op de rug gefotografeerd), met haar puberzoon Froilan (18) die vorig jaar aan zijn vierde school in vijf jaar is begonnen. Ook de kostschool in Sussex heeft niet het gewenste effect gehad (zijn cijfers worden omschreven als ‘ afgrijselijk’), zodat hij tegenwoordig op een privéschool in Amerika zit. Zijn zus Victoria (15) gaat gewoon in Madrid naar school. Het hele gezelschap zal de komende dagen op zee dobberen voor de zeilwedstrijd Copa del Rey. Elena & Co namen alvast een voorproefje in de Calanova Nautic Club. Vamos a la playa, y’all! 

Laatste nieuws

Zie ook