Dit zijn de rijkste BN’er koppels

Als BN'er kun je behoorlijk wat geld verdienen. Als je ook nog getrouwd bent met een andere BN'er, hoef je al helemaal n...

Lees ook

Als BN’er kun je behoorlijk wat geld verdienen. Als je ook nog getrouwd bent met een andere BN’er, hoef je al helemaal niet op de portemonnee te letten. Deze bekende koppels hebben het goed voor elkaar, zij zijn de best verdienende stellen van ons kikkerlandje. 

Grote villa’s, snelle auto’s en luxe vakanties: de BN’ers houden er wel van. Hoewel we niet praten over een vermogen à la Jay Z en Beyoncé (het rijkste koppel ter wereld), zitten onze BN’er koppels er absoluut warmpjes bij. We praten over een paar miljoen op de bank!

Zo zijn Renee en Natasja Froger goed voor 15 miljoen euro, waar Renee het meeste geld binnenbrengt. Bij Sunnery James en Doutzen Kroes is het omgekeerd. Het topmodel draagt het meeste bij aan hun vermogen van 20 miljoen euro. Wesley en Yolanthe Sneijder doen het nog net iets beter, zij hebben samen 27 miljoen euro.

Maar het állerrijkste BN’er koppel heeft maar liefst 145 miljoen euro op de bank. Wie dat zijn, zie je in het bovenstaande filmpje.

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook