Deze knappe BN’er is weer verliefd!

De meest felbegeerde vrijgezel van ons land heeft de liefde weer gevonden! Tim Douwsma is tot over zijn oren verliefd. D...

Lees ook

De meest felbegeerde vrijgezel van ons land heeft de liefde weer gevonden! Tim Douwsma is tot over zijn oren verliefd. Dat maakt hij bekend aan het AD. Veel wil hij niet kwijt over zijn nieuwe vriendin. “Ook om haar te beschermen,” zegt de BN’er. 

De carrière van Tim Douwsma gaat als een speer! Zo speelt hij in de soap Nieuwe Tijden en de nieuwe film Spaak, én presenteert hij samen met Nicolette van Dam de nieuwe SBS6-talentenjacht The Next Boy/Girl Band. Zijn nieuwe klussen leveren ook meer bekendheid op en dat heeft ook effect op zijn liefdesleven.

Tims vorige relatie met Stephanie Tency is afgelopen januari stukgelopen. De relatie en breuk kregen veel aandacht in de pers, dat wil de presentator nu anders doen. “Alles ligt onder een vergrootglas”, aldus Tim, die daarom zijn nieuwe vriendin uit de media probeert te houden. De knappe presentator wil dus niets kwijt over zijn nieuwe liefde, maar hij laat wel weten dat hij enorm blij is. “Het is heel spannend. We zien wel hoe het loopt, maar het is in elk geval erg leuk.”

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook