Geniet mee van de vakantiekiekjes van prins Joachim en prinses Marie

Prins Joachim van Denemarken is met zijn gezin aardig wat airmiles aan het verzamelen, gezien het indrukwekkende aantal...

Lees ook

Prins Joachim van Denemarken is met zijn gezin aardig wat airmiles aan het verzamelen, gezien het indrukwekkende aantal kilometers dat ze de afgelopen weken hebben afgelegd.

Om te beginnen vloog het prinselijk gezin – Joachim is de jongste zoon van koningin Margrethe van Denemarken – van Kopenhagen naar het Franse Cayx. Daar brachten prins Joachim, prinses Marie, prins Henrik (7) en prinses Athena (4) een paar dagen door bij de patriarch van de familie, prins Henrik. Die resideert in de zomermaanden in zijn eigen kasteel van Cayx, waar hij een wijngaard bestiert en zich een beetje koning waant, want je moet toch wat, als prins-gemaal met een gezond ego.

Eerst naar Frankrijk

© Danish Monarchy / Instagram © Danish Monarchy / Instagram

Vanuit Cayx ? ging het een paar dagen naar het Château de la Vernède van Marie’s moeder Françoise.

La douce France

© Danish Monarchy / Instagram © Danish Monarchy / Instagram

En vervolgens naar hun eigen vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, iets ten noorden van Saint-Maxime.

Toen naar Brazilië

© Danish Monarchy / Instagram © Danish Monarchy / Instagram

Momenteel zitten ze in Brazilië waar ze onder andere de Iguaçu watervallen bezochten. Het gezelschap is inmiddels uitgebreid met Joachims zonen uit zijn eerste huwelijk met gravin Alexandra: prins Nicolai (16) en prins Felix (14), die overkwamen vanuit Denemarken. Het gezin blijft voorlopig in Brazilië met het oog op de Olympische Spelen, die Joachim en Marie volledig zullen bijwonen.

Laatste nieuws

Zie ook