Jim Bakkum maakt een grote carrièreswitch

Je had het waarschijnlijk niet achter Jim Bakkum gezocht, maar hij is dus echt een héél goede visagist! Is het tijd voor...

Lees ook

Je had het waarschijnlijk niet achter Jim Bakkum gezocht, maar hij is dus echt een héél goede visagist! Is het tijd voor een carrièreswitch?! Hij zegt gekscherend dat ‘ie in te huren terwijl hij vlogger Jamie Li opmaakt en eerlijk: voor een man doet hij het hartstikke goed.

Zingen, acteren, dansen en nu visagie… Is er iets wat Jim Bakkum eigenlijk niet kan? Eenmalig pakte hij de make-up kwast in ieder geval zelf in handen om Jamie op te maken. Dit soort video’s zijn een regelrechte hit op YouTube, waar je inmiddels over de Boyfriend/Husband does my makeup-video struikelt en nu kunnen we eindelijk een BN’er in actie zien. Nice.

De reacties onder de video zijn in ieder geval lovend en het is niet heel gek dat Jim het verschil weet tussen foundation en een poeder, aangezien hij in het theater zijn eigen look verzorgt. Maar een vrouw opmaken? Dat is toch even andere koek. Knap staaltje werk, Jim!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook