Oei: Sylvie oog in oog met aartsrivaal

Dat de Duitse roddelpers iedere stap van Sylvie Meis in de gaten houden is bekend. Dat ze er nog liever over schrijven i...

Dat de Duitse roddelpers iedere stap van Sylvie Meis in de gaten houden is bekend. Dat ze er nog liever over schrijven is geen geheim. En oh, wat vinden ze het toch onbegrijpelijk dat ze binnenkort oog in oog staat met haar ‘aartsrivale’. Ze heeft er zelf mee ingestemd!

Het Duitse OK! is helemaal in de ban van de Sylvie-Linda de Mol rel. Ooit, zo’n drie jaar geleden, was Linda namelijk degene die flink naar Syl uithaalde op een manier die niet per se heel chic is. Linda was simpelweg niet te spreken over de columns van haar collega in Grazia, dus ze besloot om in haar eigen column haar zegje te doen (zie video hierboven). Sindsdien botert het niet tussen de twee als we de Duitsers mogen geloven, maar toch heeft Sylvie ‘ja’ gezegd op deelname aan het programma Linda’s Zomerweek.

25 augustus wordt de aflevering met Sylvie uitgezonden en blijkt of het inderdaad niet lekker zit tussen de twee. Wij hebben zo’n vermoeden dat het allemaal wel losloopt. Misschien zijn ze geen vrienden, maar ze kunnen ongetwijfeld wel op een professionele manier met elkaar omgaan waardoor ze deze geruchten van de Duitsers de kop indrukken. To be continued.

Lees ook:

Laatste nieuws