Wonen als Britse royals? Het kan nu!

Het ziet er naar uit dat Queen Elizabeth wat zuniger gaat leven. Wat blijkt? Ze verhuurt twee appartementen in St. James...

Lees ook

Het ziet er naar uit dat Queen Elizabeth wat zuniger gaat leven. Wat blijkt? Ze verhuurt twee appartementen in St. James’s Palace. Niet omdat mensen dan als de Britse royals kunnen leven, maar om geld te verdienen waarmee ze andere royal huizen kan opknappen.

Landgoederen onderhouden is erg duur, daar kunnen de Britse royals over meepraten. Blijkbaar vindt de Queen nu dat niet het volk alleen maar kunnen opdragen voor hun (hoge) lasten, maar dat ze zelf het heft in handen moet nemen door een steentje bij te dragen. Daarom heeft ze besloten om twee verblijven in St. James’s Palace te verhuren en geloof ons, ondanks de belachelijk hoge huur is het niet moeilijk om huurders te vinden.

Appartement 29A is opgeknapt voor bijna 600.000 euro (dat werd niet uit eigen zak betaald) en levert bijna 24.000 euro per maand op. Tja, je moet wat voor een appartement met vier slaapkamers in Londen over hebben… Het andere appartement, 29B, is nog luxer en brengt de Queen per jaar omgerekend zo’n 300.000 euro in het laatje. Daarvoor krijg je de Yorkies als buren voor terug! Deze hoge bedragen komen vervolgens weer goed van pas om landgoederen op te knappen, zeker nu bijna de helft niet meer in de juiste conditie is.

Laatste nieuws

Zie ook